Eiffel Tower Paris

De bästa utsiktspunkterna över Eiffeltornet

Upptäck de bästa vinklarna på Eiffeltornet för dina instagrambilder.

Eiffeltornet är så stort att medan vi går genom Paris kan vi se det på avstånd som om det vore en bild från ett vykort, så här ska vi berätta vart du måste gå för att få den bästa utsikten och ta de bästa bilderna med utsikt över tornet.

Från Sacré Coeur (Heliga hjärtat)

En av de vackraste punkterna är från Sacré Coeur, det bästa vore att gå till denna kyrka en klar och solig dag, från denna utsiktspunkt ser du inte bara Eiffeltornet utan även stadens centrum. Vi rekommenderar att du går en sommareftermiddag för att kunna uppskatta tacksamheten medan du betraktar tornet.

Från Trocadéro

Trocadéro är en annan utsiktspunkt över Eiffeltornet som är mycket lättillgänglig och där du kan ta bilder på medelavstånd från tornet. Trocadéro-torget är upplyst på natten, och det har också en enorm vattenfontän som gör din utsikt till den vackraste. Du kan gå uppför några trappor om du vill se tornet lite högre upp. Vi rekommenderar att du besöker denna plats på natten, du kan se tornet och torget tillsammans med den upplysta fontänen, Paris är en av städerna med världens bästa belysning, du kan också uppskatta Eiffeltornets ljusshow.

Från galleriet Lafayette

Om du gillar att se Eiffeltornet från en mycket exklusiv synvinkel kan du gå upp till terrassen. Från toppen kommer du att kunna ta några otroliga panoramabilder av Eiffeltornet, samtidigt som du betraktar utsikten kan du sitta ner och ta en drink, eftersom denna terrass också har en bar där du kan beställa de bästa drinkarna tillsammans med läckra tapas . Det är också möjligt att bara gå upp till översta våningen för utsikten. Eftersom entrén är gratis är du inte skyldig att konsumera i baren.

Från floden Seine

Seinefloden är vår perfekta utsiktspunkt om du vill se tornet från olika vinklar av staden, självklart kommer du att se tornet underifrån, men med de vackra vinklarna kommer du att göra dina bilder till avundsjuka för alla. Vi rekommenderar att du navigerar längs floden Seine eftersom du, förutom att ta hisnande bilder, kommer att kunna lära dig lite mer om de andra monumenten eftersom dessa båtturer kommer att passera de viktigaste monumenten i Paris, som Notre Dame.

Från tornet ‘MontParnasse’

En annan underbar vinkel att fotografera Eiffeltornet på är Tour Montparnasse. Denna 210 meter höga skyskrapa i centrala Paris har 58 våningar. Hissen i detta torn tar dig till toppen på mindre än en minut, där du kan njuta av en vacker utsikt över centrala Paris.

Från Arc de Triomphe (Triumfbågen)

Från Triumfbågen kan vi också se Eiffeltornet och Paris centrum. För att komma åt detta monument och dess utsiktsplats måste du betala cirka 13 euro per person.

Från Centre Pompidou

Pompidou konstcenter är en annan plats som har panoramautsikt över Eiffeltornet och Paris centrum på sin terrass, och det viktigaste är att det är helt gratis. Vi rekommenderar att du åker på en klar och solig dag så att du kan ta bättre bilder av staden. Det är en ganska trångt men vacker plats att uppskatta utsikten över staden.

Från Champs de Mars (Marsfältet)

Slutligen, och kanske det vackraste stället att ta de bästa närbilderna av Eiffeltornet på är Champ de Mars, en vacker trädgård som omger tornet och där vi kan stanna inte bara för att ta bilder utan också för att ha en picknick. romantiska vid foten av tornet. Var som helst i denna trädgård kan vi se det enorma tornet eller till och med gå upp till det eftersom ingången är precis i själva parken. Vi rekommenderar att du åker en dag i veckan när det inte är mycket folk eller inte i rusningstid, eftersom det är en park som lätt fylls upp, inte bara av turister utan även parisarna älskar att tillbringa dagen här

Köer vid Eiffeltornet

Besök Eiffeltornet

Descubre los mejores tours y paquetes especiales para tu visita a la Torre Eiffel